Wat we nodig hebben om bij de oplossing te komen

Veel problemen kunnen voorkomen worden door u niet alleen blind te staren op wat de klant als probleem aangeeft of wat logisch geredeneerd het probleem zou kunnen zijn. Een goede diagnose begint bij een duidelijke en complete omschrijving van het probleem.

Ook als u contact opneemt van de helpdesk van EuroTech Center is het van belang om zoveel mogelijk informatie voorhanden te hebben. Wij adviseren u alle standaard onderzoeken uit te voeren die gerelateerd zijn aan de symptomen. Let ook op de “codes” en verifieer alle symptomen voordat u belt.

Het contact met EuroTech Center gaat in drie stappen.

1.

Gegevens verzamelen
Verzamel zoveel mogelijk informatie over de symptonen en omstandigheden van de storing. Van belang is om ook het kenteken, modeljaar, merk en modeltype en motorcode te noteren om het diagnose-formulier.

2.

Contact opnemen met helpdesk
Bel het EuroTech Center op nummer +31 (0)356 24 23 22 en toets uw persoonlijk code en pincode in. Desgewenst kunnen we u op basis van nummerherkenning direct toegang geven.

3.

Komen tot uw oplossing
U wordt doorverbonden met een van de helpdeskmedewerkers. Op basis van uw verstrekte informatie en onze kennis wordt informatie verstrekt om te komen tot de oplossing van uw probleem.