Language switch
Menu

Menu

Corona Info

Onze helpdesk is in deze weken normaal bereikbaar. Met in acht name van alle voorzorgsmaatregelen hebben we al onze bellers tot nu toe kunnen helpen. Daarnaast hebben we mogelijkheden gecreëerd waarbij we, indien nodig, onze dienstverlening ook vanaf verschillende plekken en locaties kunnen voortzetten.

De trainingen in ons trainingscenter hebben we moeten annuleren.
Omdat we niet weten hoe lang de huidige situatie zal gaan duren hebben we een nieuwe studio opgebouwd om de trainingen online te kunnen geven.

Recent hebben we met Snap-on de eerste live online training uit deze studio gehad. En met succes: alleen maar positieve reacties! De één vanuit de studeerkamer, de ander vanaf de bank, alle deelnemers konden vanuit huis deelnemen aan de training en door het interactieve karakter en het feit dat we elkaar konden zien en vragen stellen hebben we op een hele leuke en ontspannende manier kennis kunnen overdragen.

Investeren in leren is een goede manier om de beschikbare tijd goed te gebruiken en een kans om sterker en met meer expertise uit de strijd te komen. En dat kunnen we goed gebruiken als we onze bedrijven weer gaan opbouwen en runnen zoals we gewend zijn.